Over half a century
of hands on experience

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER ACCOUNTING

Region: 
Groningen

Met een historie van 70 jaar is Seatrade Groningen één van de oudste en grootste scheepvaartmanagement ondernemingen in Nederland. Seatrade heeft naast koel-vriesschepen ook containerschepen in management welke wereldwijd operationeel zijn. De producten die Seatrade vervoert zijn o.a. fruit en vis.

Vanuit het kantoor te Groningen worden alle scheepsvaart managementactiviteiten verricht en vanuit Seatrade Chartering gevestigd in Breda worden alle commerciële activiteiten verricht.

Voor de afdeling Accounting zijn wij op zoek naar een:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER ACCOUNTING (Team Operations)

De functie:

De afdeling Accounting bestaat uit een aantal Teams onder leiding van de Financieel Manager. Het accounting Team Operations draagt zorg voor de volledige en correcte reis- en container verslaglegging van alle financiële gegevens die verwerkt dienen te worden voor en in opdracht van Seatrade en overige gelieerde ondernemingen.

De Administratief Medewerker Accounting is verantwoordelijk voor de codering en verwerking van financiële gegevens samen met een aantal collega’s en onder leiding van een Teamleider.

De werkzaamheden bestaan uit het controleren van ontvangen facturen en het ondernemen van actie bij onduidelijkheden, het coderen en boeken van facturen en het aanmaken van (geautomatiseerde) betalingen en het matchen van facturen met de inkooporders / contracten.

Verder ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en controleren van gegevens uit de administratie en klantenregistratie, voor het opstellen van facturen en het journaliseren van debiteuren. Onderdeel van het takenpakket is ook het verrichten van geaccordeerde girale betalingen en het bijhouden, journaliseren en boeken van het bank-giroboek. Na een gedegen inwerkperiode kan het verstrekken van informatie uit de deeladministraties aan de Teamleider Accounting Operations van de boekhouding ten behoeve van het opstellen van de diverse rapportages tot de werkzaamheden behoren.

Wij vragen:

  • Diploma administratief / boekhoudkundig MBO(+)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een administratief ondersteunende boekhoudkundige functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je beschikt over probleemoplossend vermogen, je toont initiatief en je bent servicegericht
  • Kennis van het MS Office(365) pakket, vooral Excel, is een must.

Wij bieden:

  • Een leuke baan bij een dynamische organisatie die volop in beweging is.
  • Een fulltime functie voor 40 uur per week.
  • Goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een prima pensioenregeling.

Kun jij je talenten kwijt in deze functie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar de afdeling Human Resources hr@seatrade.nl of bel voor informatie naar 050-5215303. Website: www.seatrade.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Crewing

 

Contact